Om Assurgo

Assurgo är ett latinskt verb som betyder att resa sig och växa i mod. Detta är något vi bör göra som grupp, individ och medmänniska för att kunna skapa ett hållbart samhälle för framtiden.

I min logotype återfinner du ett A som är format som en pil som riktar sig uppåt med en vågrörelsen som här symboliserar förändringar. Tillsammans med människan som flyger uppåt visar det vår strävan att nå nya höjder genom förbättring. Att resa oss och bli våra bästa jag. Allt inneslutet av en cirkel, den perfekta formen.  

Integritetspolicy

Assurgo samlar in dina kontaktuppgifter genom kontaktformulär på den här hemsidan för att kunna tillgodose dina önskemål och förse dig med information. Vi samlar också in statistik från besökare på hemsidan för att kunna utveckla innehållet på sidorna. Insamlad information kommer inte att sälja eller delas till tredje part om det inte finns en rättslig anledning. Genom att besöka hemsidan eller skicka meddelande genom kontaktformuläret godkänner du den här policyn. Du kan när som helst avregistrera dina kontaktuppgifter genom att skicka e-post till info@assurgo.org  

Om mig

Andreas Odhage;

Mångårig erfarenhet av förändringsledning, ständiga förbättringar och att arbete med systematisk kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Global revisionsledare inom flera ISO-standarder. 

Ett axplock på mina erfarenheter kring vad som krävs från företag som; 

- Växer från 50 till 300 medarbetare på mindre än 1 år
- Dubblar sin omsättning från 500 miljoner till 1 miljard på 3 år
- Har verksamheter och produktion i flera länder och tusentals medarbetare 

Jag är en apostel av det sunda förnuftet. En ivrig förkämpe av vår förmåga att ständigt bli bättre. En förespråkare av ett öppet och innovativt arbetsklimat.

Jag drivs av att väcka glöden och passionen hos andra.
Mitt syfte är Att hjälpa verksamheter att lägga sin tid och sina pengar på rätt saker utan onödig byråkrati.
Min vision är att Jag inspirerar med glädje och energi till en bättre morgondag. 

  Låt mig hjälpa er att nå högre med glädje och engagemang.

  Tillsammans reser vi oss! 

  För CV - se min profil på LinkedIn

  Sagt om mig

  Som föreläsare:

  "Andreas var lysande, jag är jättenöjd!"
  - Jan Malmberg, Chef BI Norrköping, Sveriges Byggindustrier
  "Andreas Odhage är lätt att samarbeta med och var bra på att lyssna in de behov och förväntningar som just vår målgrupp var intresserad av. Hans föreläsning fick också goda omdömen av våra deltagare på KvalitetsMagasinet Live!"
  - Anna Nyström, Chefredaktör, KvalitetsMagasinet
  "Andreas är tydlig, rolig och engagerar som föreläsare. Han inspirerar, får publiken att verkligen lyssna och ger alla något att ta med sig hem."
  - Petra Gannholm, VD, Caïssa Lifestyle

  ”Andreas är väldigt kunnig och påläst. Han utstrålar en lugn trygghet med humor och en gnutta självironi. Allt kommer naturligt utifrån hans egna upplevelser och erfarenheter. Att lyssna till honom är både lärorikt och roligt” - Eva-Britt Petersson, Utbildare, Snilleblixtarna i Sverige

  ”Andreas är en mycket bra föreläsare som är starkt engagerad och visar det i hela sitt kroppsspråk. Det är entusiasmerande och tänkvärt att lyssna till honom.” - Jimmy Eriksson, Operativ samordnare/Medieansvarig, Sjömansservice

  Som coach:

  "Genom sina övningar ledde Andreas vår personalgrupp till en ökad förståelse för gruppmedlemmarnas personligheter och motivationskrafter. Hans coachning skapade ännu bättre stämning i gruppen. Andreas inspirerar med mycket värme och humor."
  - Emelie Bouvin, Platschef, Prison Island Linköping AB

  ”Det bästa med att bli coachade av Andreas var att få reflektera och prata med någon utomstående. Att han ställde de där rätta frågorna som fick en att se på saker ur ett annat perspektiv.”
  – Boris Vujicic, Enhetschef, Arkö kursgård

  ”Andreas är en lugn och kunnig ledarskapscoach som hjälpt mig att bryta invant beteende och öka min självinsikt. Att bli coachad av Andreas har varit en bra investering i mig själv och har ökat min tro på en positiv utveckling.”
  – Ulf Andersson, Enhetschef, Sjöfartsverket

  ”Andreas är en upplyftande och drivande coach som hjälpt mig tillbaka på ett positivt spår, gett mig verktyg för att få mer energi och tron på att allt jag vill göra är genomförbart.”
  – Ulrika Borg

  Foto: Ida Gyulai

  I media - axplock

  Affärsstaden, Nr 2 2017, sidan 27.

  Driva eget, Så finslipar du ditt personliga varumärke

  Affärsstaden, Nr 1 2017, sidan 27 

  KvalitetsMagasinet, Krönika 9 december 2016. 

  Affärsstaden, Nr 11 2016, sidan 27.  

  Miljö & Utveckling, Nr 6 2016, Krönika, sidan 58.

  LinköpingsPosten, Nr 585, 29-30 juni 2016, sidan 33

  Östergötlands Näringsliv, Nr 3, Maj 2015, sidan 26.